Paul McCartney ismét nős

Ifjúkori muzsikus kedvencünk, a Beatles zeneszerzője, Paul McCartney (69) újra megnősült. Nancy Shevell (51), a menyasszony amerikai és szintén a felső tízezer tagja. McCartney első feleségével. Linda Eastman-nel közeli barátok voltak.

A házasságkötés tegnap zajlott Londonban, amit McCartney St Johns Wood-i otthonában szűkkörű kerti vacsora követett. Az eseményen McCartney minden gyermeke részt vett. Hétéves (Heather-Mills-től született) kislánya volt a koszorúslány, a menyasszony ruháját pedig divattervező Stella lánya készítette. A vendégek között volt Ringo Starr feleségével és George Harrison özvegye, Olivia is. Yoko Ono nem volt jelen.

A Beatles szerzőpáros másik tagja, John Lennon pontosan ma lenne 71 éves.

----------
"Túduru-dú-du túduru-dú duruttu túdurúdu duduttu … "
Ugye, eltéveszthetetlen még így is?!

'67 nyarán hallottuk először a When I'm Sixty-Four-t. Mi tizenévesek voltunk, ők huszonéveik teljében lévő világsztárok -mai fiatalnak megismerhetetlen érzés, mit jelentett akkor a Beatles, mennyire népszerűek és közismertek voltak! A dal és a címgondolat tökéletesen kedves és érthető volt számunkra. És teljes képtelenség! Olyan fiatalok voltunk, kész viccnek tűnt, hogy valamikor 64 évesek lehetünk! Talán ezt a poént, ezt az abszurdot is szerettük a már az első három hangjától eltéveszthetetlen dalban.
Atyám, mennyi szép eseményhez -készülődések, hétvégék, kikötőhangulat, utazások, vásárok- is társult ez a dal az évek, évtizedek során!

Elszállt az idő. Pár év múlva feloszlott a Beatles, és szívünk sajog, ha arra gondolunk hogy a nagy négyesből csak Paul McCartney és Ringo Starr érte meg 64-ik évét. Rohan az idő, más a világ, hígul a zene ... Korosodó generációnk egyre ritkábban nosztalgiázik azokon az éveken, azokon a zenéken.

Pedig de jó is oda emlékeinkben vissza-visszatérni!

----------
Esküvői képek tiszta forrásból: itt!
Legyen boldog házasságotok, Sir Paul!