"... húzd le a vásznat, dobd ki a horgonyt, kapd el a nádat!!! "

2011 január 9. VÁLTOZÁSszövetségi zászlószövetségi zászló
Január 7-én, pénteken ülésezett Agárdon a szervezőbizottság és a korábban közzétett program megváltoztatása mellett döntöttek. A VVSz 50 éves jubileumi közgyűlését áttették a velencei-tavi évadnyitó napjára, amely május 21-én lesz.
Kérik e változtatás szíves tudomásul vételét és a sporttársak közötti terjesztését.

.
délutáni vízremenetel előttdélutáni vízremenetel előtt--------------------
2010 december 18.
Annak idején anekdota volt Agárdon -tán Gazsó barátunk mesélte hahotázva-, hogy egy kitörő viharban az egyik hajó kormányosa a szélnél gyorsabban, emelt hangon adta ki ezt a parancsot mancsaftjának. Szerencsétlen azt sem tudta, hová kapjon ...

Nos, most nincs vihar, de esemény jön. Az imént kaptam hírt Süle Tatyától, hogy jubileum van Agárdon: 2011-ben ünnepli alapításának 50 éves évfordulóját a Velencei-tavi Vízisport Szövetség. Nos, agárdi sporttársak, itthoni vizeken és szerte a világban, vegyétek a hírt és adjátok tovább:

február 4-én ünnepi közgyűlés Agárdon (változott, az esemény májusban lesz),

utána pedig vitorlás bál. Akinek lehetősége van rá, készüljön, jöjjön!
Az év hátralévő részében is terveznek még programokat. Olvassátok el a meghívót a VVSI honlap hírei között!

Addig is, gyűjtsétek az emlékeket, a relikviákat a most szervezés alatt álló kiállításra. Összeraktam egy albumot a meglévő fényképekből. Ha vannak hasonló képeid és elküldöd, szívesen felrakom azokat is (időpont, cím, szerző adatot mellékelj hozzájuk!).

Források: