Fórum

Fórum Témák Hozzászólások Utolsó beküldés
kezdő családi fórum. Amíg nincs más fórumbontás, addig itt lehet csevegni mindenféle témáról
0 0 -
mindenféle családi ügyek
0 0 -
főkuszban a kicsik. Mostaniak, régiek, egyformán
0 0 -
Esküvő: előkészületek, programok, élmények
0 0 -
vitorlázás, agility, futás, kerékpározás
0 0 -
muzsikálás, koncertek, fényképezés, rajz, művészetek
1 2 12 év 14 hét
[Nóri]
minden további téma, ami a fentiekbe nem tartozik bele
0 0 -
A Füzi-ház honlap és a honlap-motorral kapcsolatos mindenfajta témakörök adminisztrátori kérdései
észrevételek, problémák, kérdések, kérések, változtatási igények a honlappal kapcsolatban. Ide írj, amikor mint látogató, támogatásra van szükséged.
1 1 12 év 10 hét
[Péter]
a Füzi-ház szerkezete, CMS szolgáltatásai a szerkesztők számára. Milyen tervezési meggondolások állnak a hátterében, hogy épül ki, mihez, ki férhet hozzá, stb.
0 0 -
a Füzi-ház-at kiszolgáló Drupal CMS modul konfigurációja. A pillanatnyi konfiguráció, szolgáltatásai illetve annak változása, hangolása.
0 0 -
a tartalomkezelő (CMS) rendszer, a Drupal háttér. Szolgáltatások, modulok, források az interneten; valós világi kiadványok.
0 0 -
2011-ben van a VVSz (Velencei-tavi Vízisport Szövetség) alapításának 50 éves évfordulója. Ez a fórumcsoport gyűjti össze az agárdi évekkel kapcsolatos emlékeket.
élmények, emlékek, ahogy jönnek.
6 11 12 év 14 hét
[Péter]
Ez a fórum lakóhelyi közösségünk számára készült. Az Akácos utca - Annalaki út felső (hegyi) felének blokkjában élő azon ingatlantulajdonosok a felhasználói, akik csatlakoznak a helyi "vízimentők" közösségéhez.
0 0 -
0 0 -
Minden, ami rovásírás. Ezt támogató számítógépes eszközök. Probléma, hiba, működési, használati tapasztalatok, ismeretcsere. Rovásemlékek. Kutatások. Publikációk - eredmények, újdonságok.
1 4 13 év 48 hét
[Charlie]