PéterAdm blogja

Koncz Laci elment

Koncz Laci 1954-2014Koncz Laci 1954-2014Most kaptuk a hírt Tündétől, Laci húgától. Hosszú betegség és folyamatos gyengülés után Laci péntek reggel itt hagyott minket. 60 éves volt.

Távozása -mint bármely kortársunké- idő előtti és megrendítő. Számomra sokkoló, mert négy év híján öt évtizede jópajtásom volt és még közös terveink voltak ...

-------------------------------------------------------------------
Április 25-én 11 órakor kísérték családtagjai, rokonai, barátai és ismerősei utolsó útjára Koncz László hamvait a budakalászi Csalogány utcai temetőben. Csendes esőben zajlott a szertartás, a gyászolók népes hada a borús idővel sem törődve adott végtisztességet elhunyt barátunknak.

A középiskolai osztálytársak közül többen jelezték, hogy nem tudnak részt venni a temetésen, de lélekben ők is ott lesznek. Ketten képviseltük az osztályt Dzsida Péterrel.

A sírt elborították az emlékezés virágai. Orökifjú, derű mestere osztálytársunk, őrizzük emléked szeretettel.

Nyugodj békében!

Valentin 5 hetes

Két napja érkeztem meg Nóriékhoz, akkor kezdődött ismeretségem második unokámmal. Ma 5 hetes Valentin. Egykedvűen megy az idő, szinte már mosódik ki emlékeimből a török út és a sirince-i vacsora. Azért arról, ahogy hazatértünk Sirincéből és az elalvás előtt bevillanó, Alextől kapott sms-ről biztos nem feledkezem meg később sem.

Felhősödés

Május közepén összetorlódtak gondok. Munkahelyen és családban különböző "üzemzavarok" jelentkeztek, megsokasodtak a tennivalók. Szerencsére egészségi állapotunkat a kalamajkák nem érintették. Ezek okán a honlapszerkesztés halmozottan hátrányos helyzetbe, mondhatjuk Csipkerózsika álomba merülve várja, hogy az utókor érdeklődésére számot tartó események írásba kerekedjenek. Mert vannak ilyenek; van képanyag, ... eljön ezek ideje is.

Megértést, kedves családtagjaim, kedves Olvasóink!

Kényszerű autócsere

Eltört autónk: FIAT Punto (III) Emotion 1,4, gyártási év 2003 (kép: http://www.fuzi-haz.hu/hu/node/250) Baleset: a Hungária körút - Kerepesi saroknál pirosat kapva a mögöttem jövő autó (egy Nissan Navara, majdnem 2000 kg - a Punto mögött látható) belémrohant 40-nel és belelökött az előttem állóba, az meg az előtte lévőbe.

MTV1 a Zeppelin tervről - Osskó Judit filmdossziéja

A köztelevízió tegnapról mára fordulva, pontban 0:00 (!) órakor adta le az
Unokáink is látni fogják ... a belvárosi Zeppelint?
című programot, Osskó Judit filmdossziéját.

Aki megtekinti, gyarapodik vele! Közvetlenül itt elérhető az MTV videó tárában.
-> http://videotar.mtv.hu/Videok/2010/12/06/09/Unokaink_is_latni_fogjak__A_...

Ismételt vetítés, főidőben. December 17, péntek. 16:00 óra. Javaslom, terjessze hírét!

Tartalom átvétel