A VVSz jubileum felé

Egy bő hónap van hátra a május 21-i találkozóig. A csapatnévsor összeállítás minden bizonnyal várakozáson felül sikeresnek tekinthető. Bár vannak még hiányok, bizonytalanságok, de a névsor már túl van 1200-on! És még mindíg vannak jelek, hogy ez is csak egy első közelítés. Vannak még "rejtőző" sporttársak, akik eddig nem kerültek bele!

Amikor januárban belefogtunk, hogy összegyűjtsük az agárdi versenyzők névsorát a jubileumi rendezvények szervezése számára, arra gondoltunk, úgy 6-700 névre fog rúgni a létszám. Persze, számításba vettük, hogy sokan lesznek, akikhez nem jutunk el.

A pillanatnyi állás szerint a létszámok sportáganként így állnak:

  • evezés____: 282
  • kajak-kenu_: 214
  • vitorlázás__: 700

A május 21-i rendezvényre a szervezőbizottság tervez egy kis kiadványt Agárd 50 évéről. Ennek része lesz a csapatnévsor is, aminek alapját az összegyűjtött névsor adatbázis tartalma fogja biztosítani. Kérünk minden sporttársat, aki támogatja az 50 éves jubileumot, nézze át a névsort és segítsen a hiányok csökkentésében! A hír közzététele idején 330 sporttársunkat jegyezzük, akikhez viszont még nincs semmi elérési címünk. Kérjük, fusd át a listát, és küldj be drót- vagy valós postacímet, akikről ezt ismered! Az a célunk, hogy az elérhetetlen sporttársak arányát mihamarabb levigyük 10 % (120-140 fő) alá.

Határidő: április 25. A kiadvány szerkesztés ekkor indul.
Köszönjük segítséged előre is!

CsatolmányMéret
L04 - nincs kapcsolatunk hozzájuk Hét-13.pdf38.69 KB